Maskinförare Stockholm

Sanschakt AB – maskinförare Stockholm

Sanschakt AB är din specialist inom markarbeten och entreprenad i Stockholm. Här på Sanschakt AB skapar vi grund för framgång på ett professionellt och pålitligt sätt.

Din säkra partner för mark och entreprenad

Välkommen till Sanschakt AB! Vi är det trygga valet för arbeten inom mark och entreprenad. Hos oss får du skräddarsydd hjälp inom markentreprenad samt uthyrning av maskiner och maskinförare i Stockholm.

Vår målsättning är att leverera effektiva lösningar som skapar grund för framgångsrika projekt, oavsett storlek eller omfattning. På Sanschakt AB strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa arbeten som överträffar våra kunders förväntningar.

Maskinförare Stockholm

VILKA vi är

Sanschakt AB grundades år 2022 och är ett företag med en passion för att leverera högkvalitativa tjänster inom mark och entreprenad. Med vårt arbete utgår vi från Segeltorp men vi är även aktiva i stora delar av Stockholmsområdet.

Maskinförare Stockholm

Vad vi gör

Vi specialiserar oss på markarbeten och entreprenad med fokus på dränering, schaktning och grävning. Utöver detta erbjuder vi även uthyrning av maskiner och maskinförare, inklusive grävmaskiner, hjullastare och teleskoplastare.

Maskinförare Stockholm

VÅRA TJÄNSTER

Med erfaren personal och modern utrustning erbjuder vi professionell service inom maskinföraruthyrning, markentreprenad och underentreprenörstjänster för nöjda kunder. Vi är din trygga partner inom mark och entreprenad. Läs mer om oss här. Sjävklart kan du ringa eller mejla oss med dina frågor och funderingar!

Sanschakt AB

Klintvägen 7, 141 71 Segeltorp

073-551 92 61

Maskinförare Stockholm